Gemte annoncer Tilmeld Log ind

Kontakt

Skriv din besked eller spørgsmål nedenfor
Kontakt informationDejlig lejlighed i mindre projekt i Çamyuva, Kemer, Tyrkiet, €79,000


Previous

Beskrivelse

Når I ønsker lidt privatliv
og ikke er til lejligheder i høje huse og blandt befærdede gader, er her en mulighed for at få en fantastisk bolig i en mindre by - tidligere landsby og fiskerby - nu et hyggeligt turistområde med lav bebyggelse, lokale markeder og butikker og hyggelige naboer - både tyrkere og skandinaver og mange andre nationaliteter.
Selve lejligheden består af kombineret køkken og stue med direkte adgang til entre med stort skab, og fra entreen er der adgang til bad og 2 soveværelser. Ud for stuen er der en dejlig stor altan med udsigt over projektet og Taurusbjergene, og ud fra det store soveværelse er der en mindre altan med udsigt mod havet. På både gulve og altaner er der travertin, og der er varme i alle gulve samt Klimaanlæg (varme/kulde) i alle store rum, så man kan bruge lejligheden året rundt.
Vi har nydt stedet i 11 år med ferier hernede i solen, varmen og freden, både på korte ferier og længere ophold.
Projektets have og Pool er fælles for de 8 lejligheder og holdes af administrationsselskabet.
Der er et par danske projekter med 4 eller flere lejligheder i hvert projekt og med et godt samarbejde foreningerne imellem. Byggeriet er bygget 2007-08, og det er velholdt med et fungerende administrationsselskab, så man ikke skal tænke på alt det praktiske. I Efesos IV, der er bygget af Concept House (nu nedlagt firma) er der 4 huse med hver 2 etager og i alt 8 lejligheder omkring en have og en pool. Projektet ligger i en tidligere plantage, der er ved at blive bebygget med henholdsvis private boliger, lejlighedshoteller eller projekter som vores. Vore naboer er altså både tyrkere i lokalsamfundet og "faste turister". Alt i alt er området ikke for "turistet", og vi har en god kontakt med de tyrkiske naboer.
Er man til længere ophold om vinteren er der mulighed for at slutte sig til de mange nordmænd, der også bor i området, og hvor der arrangeres fælles oplevelser - både store og små.

Der er ca. 1 km til stranden.
Udgifter til administrationsselskab er 1000 €/år og til vores egen ejerforening 1200,00 kr/år. Dertil kommer forbrugsafgifter, ejendomsskat og forsikringe, der udgør ca. 1.000 kr/år afhængigt af hvor meget, man bruger det.
Via administrationsselskabet er der billig transfer fra Antalya Lufthavn (ca. 60 min) og billig billeje i forbindelse med transfer.
Hver vinter forskønnes byen, og det sidste ny er en lille park med udendørs fitnessredskaber lige over for projektet.
De lokale butikker og restauranter har et godt udvalg til rimelige priser.
Der er mange muligheder for både gåture, vandreture og køreture. En tur til Antalya, hvor der er både museer, shopping og andre fornøjelser, koster kun ca. 25 kr. med bus, og så kan man sejle retur fra Kaleci (Den gamle by), Antalya til Kemer og tage den lokale bus derfra. Der er marked i byen om onsdagen og i Kemer om mandagen. Her har man virkelig mulighed for at sætte tempoet ned :-)

Kontakt mig, hvis I er interesserede og kom evt. en lille tur ned og se på herlighederne.
Lejligheden kan også lejes, både i kortere og længere perioder. Kontakt mig for pris mv.


Beliggenhed: Kemer, Turkey
Stedets faciliteter
Funktioner Privat swimming-pool, Delt swimming-pool

Beliggenhed

36.565498, 30.560168
Annoncen er opslået: Fri/May/2019
Total Hits: 635


Ejendomsmægler oplysninger


M Berthelsen

21708774Del denne annonce på: Share on Google+ Share on Facebook Share on Twitter


Disse ejendomme kunne måske også interessere dig


Lägenhet i OBA/Alanya €56,000

Lägenhet i OBA/Alanya

Lejlighed
Antalya
1 soveværelser
1 Badeværelser
Lägenhet i Oba/Alanya. 1+1, 61-66 m2, pris från 56.000 euro. 2+1, 122-137 m2, pris från 98,000 euro.I lägenheten är det aircondition, amerikanskt kök, klinkers golv, dubbel glasade fönster, dusch kabin, ...
Lejlighed Olive Garden / Avsallar / Alanya 1+1, €56,000

Lejlighed Olive Garden / Avsallar / Alanya 1+1,

Lejlighed
Antalya
1 soveværelser
1 Badeværelser
Olive Garden / Avsallar / Alanya 1 + 1, 62 m2, 4. sal, pris 56.000 euro. Med møbler og hvidevarer.Anlægget har disse faciliteter:2 udendørs swimmingpools, indendørs swimmingpool, tennisbaner, volleyball og ...
Lejlighed til salg i Alicante, Spain Calle Pintor Pizarro Nº9 €43,000

Lejlighed til salg i Alicante, Spain Calle Pintor Pizarro Nº9

Lejlighed
Alicante
3 soveværelser
1 Badeværelser
VR Property sælger denne fantastiske første etages lejlighed i Alicante by ... nær lufthavnen, nær strandene, tæt på byens centrum i et roligt kvarter. Det kunne være det perfekte sommerhus ...

Log på


Brugernavn:
Adgangskode:

Glemt adgangskode?