Gemte annoncer Tilmeld Log ind

Kontakt

Skriv din besked eller spørgsmål nedenfor
Kontakt informationNyt og spændende byggeprojekt i Mahmutlar - Sonas Star Residence, €39,500


Previous

Beskrivelse

Ønsker du dig en ferielejlighed i Alanya til en god pris og samtidig med en europæisk standard? Så er Sonas Star Residence helt sikkert noget for dig!

Sonas Star Residence er et nyt og spændende byggeprojekt i Mahmutlar Alanya. Lejlighedskomplekset vil være færdigt den 31/12/2019. Dette giver en fordel for dig som kunde, da du kan købe til en langt billigere pris end når lejlighedskomplekset står færdigt. Samtidig vil du også ende med en splinterny lejlighed i høj kvalitet.

Komplekset består af 2 blokke på hver 12 etager. En A blok der består af 55 lejligheder og en B blok med 36 lejligheder.
Lejlighederne fås i forskellige størrelser fra 1 til 4 soverum. Alle lejligheder bliver leveret i høj kvalitet med et skandinavisk design.

Udearealerne vil være omgivet af idylliske fællesområder med have, pool, fitness rum, sauna og meget mere. Der er altså rig mulighed for at slappe af ved poolen eller gå en tur i de hyggelige omgivelser.

Sonas Star Residence er placeret i Mahmutlar og er kun 600 meter fra stranden. Derudover er lejlighedskomplekset omgivet af butikker og restauranter. Der er dog også mulighed for at tage en bus eller taxi ind til centrum.

Denne annonce er oprettet af Alanya Eiendom, der er et skandinavisk og autoriseret ejendomsmæglerfirma i Tyrkiet. Vi har solgt ferieboliger i Alanya til skandinaviske kunder siden 2003 og kan derfor levere en professionel service til dig som kunde. Vi kan eksempelvis hjælpe med finansiering af lån i tyrkisk bank med en betalingsperiode på op til 10 år. Du kan læse mere om os på www.alanyaeiendom.com


Beliggenhed: Alanya, Turkey
Stedets faciliteter
Funktioner Luksus, Delt swimming-pool

Annoncen er opslået: Wed/Aug/2018
Total Hits: 1533


Ejendomsmægler oplysninger
Del denne annonce på: Share on Google+ Share on Facebook Share on Twitter


Disse ejendomme kunne måske også interessere dig


Dejlig 2 værelses lejligheder i Byala €47,000

Dejlig 2 værelses lejligheder i Byala

Lejlighed
Varna
1 soveværelser
1 Badeværelser
En charmerende 1 værelses lejlighed på 73 m2 på 2. sal. Lejligheden er beliggende i et moderne lejlighedskompleks i centrum af Byala 50 km syd for Varna og 70 km ...
Nytt i Mahmutlar/Alanya €54,000

Nytt i Mahmutlar/Alanya

Lejlighed
Alanya
1 soveværelser
1 Badeværelser
Nytt i Mahmutlar/Alanya. 1+1, 65 m2, Pris från 54.000 Euro. 350 meter till havet, 50 m 50 m centrum, 50 m market, 50 m restaurang. Kommer att vara klart Dec ...
SKØN FERIEBOLIG I VILLA KVARTER PÅ BODRUM MED ALL INKLUSIVE SERVICES €110,000

SKØN FERIEBOLIG I VILLA KVARTER PÅ BODRUM MED ALL INKLUSIVE SERVICES

Lejlighed
Bodrum
2 soveværelser
2 Badeværelser
EN SKØN FERIEBOLIG I DET EFTERTRAGTEDE OMRÅDE I BODRUM, HVOR DER ER ALLE SLAGS FACILETETER, SAMT 3 MIN GÅAFSTAND TIL STRANDEN. DEJLIG BOLIGKOMPLEKS MED RESTAURANTER CAFE BAR, SIKKERHEDSKAMERAER, RENGØRING OG ...

Log på


Brugernavn:
Adgangskode:

Glemt adgangskode?