Gemte annoncer Tilmeld Log ind

Kontakt

Skriv din besked eller spørgsmål nedenfor
Kontakt informationNyt og spændende byggeprojekt i Mahmutlar - Sonas Star Residence, €39,500


Previous

Beskrivelse

Ønsker du dig en ferielejlighed i Alanya til en god pris og samtidig med en europæisk standard? Så er Sonas Star Residence helt sikkert noget for dig!

Sonas Star Residence er et nyt og spændende byggeprojekt i Mahmutlar Alanya. Lejlighedskomplekset vil være færdigt den 31/12/2019. Dette giver en fordel for dig som kunde, da du kan købe til en langt billigere pris end når lejlighedskomplekset står færdigt. Samtidig vil du også ende med en splinterny lejlighed i høj kvalitet.

Komplekset består af 2 blokke på hver 12 etager. En A blok der består af 55 lejligheder og en B blok med 36 lejligheder.
Lejlighederne fås i forskellige størrelser fra 1 til 4 soverum. Alle lejligheder bliver leveret i høj kvalitet med et skandinavisk design.

Udearealerne vil være omgivet af idylliske fællesområder med have, pool, fitness rum, sauna og meget mere. Der er altså rig mulighed for at slappe af ved poolen eller gå en tur i de hyggelige omgivelser.

Sonas Star Residence er placeret i Mahmutlar og er kun 600 meter fra stranden. Derudover er lejlighedskomplekset omgivet af butikker og restauranter. Der er dog også mulighed for at tage en bus eller taxi ind til centrum.

Denne annonce er oprettet af Alanya Eiendom, der er et skandinavisk og autoriseret ejendomsmæglerfirma i Tyrkiet. Vi har solgt ferieboliger i Alanya til skandinaviske kunder siden 2003 og kan derfor levere en professionel service til dig som kunde. Vi kan eksempelvis hjælpe med finansiering af lån i tyrkisk bank med en betalingsperiode på op til 10 år. Du kan læse mere om os på www.alanyaeiendom.com


Beliggenhed: Alanya, Turkey
Stedets faciliteter
Funktioner Luksus, Delt swimming-pool

Annoncen er opslået: Wed/Aug/2018
Total Hits: 1905


Ejendomsmægler oplysninger
Del denne annonce på: Share on Google+ Share on Facebook Share on Twitter


Disse ejendomme kunne måske også interessere dig


Lejlighed til salg i Alicante, Spain Calle Economista German Bernacer Nº15 €42,000

Lejlighed til salg i Alicante, Spain Calle Economista German Bernacer Nº15

Lejlighed
Alicante
3 soveværelser
1 Badeværelser
Denne lejlighed ligger i den nordlige del af Alicante by. Den er klar til at flytte ind i og ligger i et område, der er fyldt med faciliteter, så som ...
Lägenhet i Avsallar/Alanya Siberland 1+1 €54,000

Lägenhet i Avsallar/Alanya Siberland 1+1

Lejlighed
Alanya
1 soveværelser
1 Badeværelser
Lägenhet i Olive Garden Siberland/Alanya 1+1, 63 m2, Priser från 54.000 euro våning 5.Köp lägenhet tryggt och säkert av oss, Alanya Eiendom Real Estate sedan 2003, vi är Svenska, Norska, ...
Stor lejlighed med 3 soveværelser og 3 badeværelser på Crystal Park i Alanya til salg  €229,000

Stor lejlighed med 3 soveværelser og 3 badeværelser på Crystal Park i Alanya til salg

Lejlighed
Alanya
Stor lejlighed med høj standard i luksuskomplekset Crystal Park i Alanya, Cikcilly. Lejligheden er meget stor og rummelig:Stue med to saloner.Veludstyret køkken med opvaskemaskine, køleskab med separat fryser, el-komfur med ...

Log på


Brugernavn:
Adgangskode:

Glemt adgangskode?